Sandy Day

Zandsculpturen maken workshop

Sandy Day arrangement
Alvast een vakantiegevoel creëren is helemaal niet zo moeilijk. Met de juiste ingrediënten natuurlijk! Als welkomstdrankje een lekkere vruchtencocktail (alcoholvrij) en alvast met je blote voeten in het zand. Even in de stemming komen. Na een half uurtje, als iedereen er klaar voor is, starten we de activiteiten.

Zandsculpturen maken ( 1,5 uur)
Na een korte uitleg gaan jullie in groepjes aan de slag. Elk groepje kiest een eigen ontwerp, waarna wordt gestart met het maken van het pack ( de basis voor elk Zandsculptuur). Als jullie de basis hebben gemaakt is het tijd om het zand te gaan bewerken naar jullie eigen ontwerp. Dit kan heel rustgevend, maar er kan natuurlijk ook een wedstrijdelement worden ingebouwd. Na 1,5 uur is het resultaat verbazend!

Even een drankje en het werk van elkaar bekijken, waarna er een Beach golf parcours voor u klaar staat.

Beach Golf strand uitjeBeach Golf ( 1 uur)
Ongeveer een uurtje even lekker sportief over het zand banjeren. En proberen te winnen natuurlijk.

Eenmaal creatief en sportief voldaan, kunt u aanschuiven bij de BBQ, die inmiddels voor u is aangestoken. In overleg kunt u het menu samen met ons vastleggen, of uzelf natuurlijk geheel laten verrassen.

De samenstelling van dit arrangement heeft een perfecte balans tussen creatief en sportief, en is voor jong en oud haalbaar en uitdagend. Uiteraard is het ook mogelijk om één of beide activiteiten te vervangen door een andere activiteit uit ons aanbod. Tijd-technisch is overleg dan handig, om een haalbaar arrangement samen te stellen.

Inclusief:welkomstdrankje, vruchtencocktail (alcoholvrij)
zandsculpturen maken
beach golf
een consumptie p.p.
BBQ.
Prijs details:15 personen vanaf € 60,00 pp excl. btw.
30 personen vanaf € 54,00 pp excl. btw.
60 personen vanaf € 43,00 pp excl. btw.
Tijdsduur:5 uur

Vrijblijvende offerte aanvragen/ Request a quote

  • :