Boogschieten Amsterdam

Boogschieten Amsterdam

Boogschieten AmsterdamBoogschieten Amsterdam is een uitje dat al vele jaren een succes is. De workshop start met een korte introductie van onze instructeurs over de veiligheid en materialen. Al oefenend zal er telkens een accent worden gelegd op een technisch onderdeel. Er wordt geschoten met echte pijlen en niet zoals bij Archer Tag met speciale veiligheidspijlen.

De instructeurs zullen extra letten op de schiethouding en het aanspannen van de pees. Het belangrijkste is natuurlijk de lol die het boogschieten met zich mee brengt. Na een aantal verschillende oefenrondes zullen we een korte wedstrijd houden. Wie van jullie is de echte Robin Hood?

Combinaties met Boogschieten

Op onze locatie in kunt u Boogschieten Amsterdam als onderdeel toevoegen aan bijvoorbeeld een Zeskamp, Mega Games, Beach Games of Epic Games. We kunnen uw sportieve dag verzorgen voor groepen van 10 tot 1000 personen, wat dacht u van een kampioenschap boogschieten?

Boogschieten Amsterdam prijs:

Minimaal 2 en maximaal 30 personen € 11,50 incl. btw.
Duur: 30 minuten

Bent u met meer dan 30 personen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier aan de onderzijde van deze pagina.

Boogschieten Amsterdam, offerte op maat

Boogschieten Amsterdam is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u Boogschieten Amsterdam willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options