Bumper Voetbal

Bumper voetbal

Bumper voetbalBumper voetbal is toch wel een van de leukste teambuilding activiteiten van dit moment. Speel nu met uw vrienden, collega’s of familie deze hilarische activiteit op een locatie naar keuze in Nederland of België. Gehuld in een grote doorzichtige voetbal gaan de teams de strijd met elkaar aan. We spelen altijd een toernooi vorm waarbij er op 1 of meerdere kleine velden word gespeeld. Welk team zal als winnaar uit de strijd komen en uiteindelijk met de Bumper Cup in de handen huiswaarts gaan?

Pauze en BBQ.

Het Bumper voetbal duurt standaard ongeveer 1,5 uur en dan is het natuurlijk heerlijk om even te pauzeren met een lekker drankje. Na deze korte break maakt jullie team zich weer op voor de tweede helft. Nadien kunt u nog kiezen voor een van onze BBQ’s of drankarrangementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden om van uw uitje een mooi arrangement te maken.

Combinaties

Bumper voetbal kunt u ook als onderdeel toevoegen aan bijvoorbeeld onze Zeskamp, Mega Games of Beach Games. We kunnen uw sportieve dag verzorgen voor groepen van 10 tot 1000 personen, wat dacht u van een Bumper voetbal Wereld Cup?

Prijzen voor Bumper Voetbal

Prijs voor Bumper voetbal incl. begeleiding op elke locatie in Nederland inclusief reiskosten.
vanaf 15 personen € 27,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 30 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 50 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Bumper Voetbal is ook mogelijk op onze eigen locatie op de Tom Schreursweg 8 te Amsterdam West. Het is hier ook mogelijk het Bumper Voetbal avontuur te combineren met Laser gamen, Room Escape of een van onze vele andere activiteiten die u op deze site vindt. Wij kunnen het Bumper Voetbal hier nog scherper aanbieden:

Prijs Bumper Voetbal incl. begeleiding op onze locatie:

t/m 10 personen € 199,90 incl. 21% btw. Boek direct 
vanaf 11 personen € 18,50 pp incl. 21% btw. Boek direct
Duur: 75 minuten

Offerte op maat

Bumper voetbal is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u Bumper voetbal willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options