City Escape Spel

City Escape Spel

City Escape SpelMet het City Escape spel belandt u in het Amsterdam ( of elke andere stad in Europa)  ten tijden van de Gouden Eeuw, de VOC, maar ook de Pest! U speelt het spel met behulp van een tablet of smartphone die door ons wordt gefaciliteerd. Hiermee loopt u door de verschillende delen van de stad van uw keuze. Hier beantwoord u vragen, vindt u hints, maar pas op voor de met Pest besmette gebieden. Wees snel, want de tijd tikt door! Vind snel alle hints en beantwoord vragen waardoor u uiteindelijk de code kraakt om uit de stad te ontsnappen en de Pest achter u te laten!

City Escape Spel

Degene die het snelste uit de stad ontsnapt zal het City Escape Spel winnen. Voor het winnende team zal er een mooie beker worden verzorgt. Het City Escape Spel wordt gespeeld in teams van 5 tot en met 7 spelers. Wij kunnen op de dag zelf de teamindeling voor u maken maar u mag ook zelf de teams indelen en deze op de dag zelf aan ons overhandigen. Het City Escape Spel duurt ongeveer 3 uur en kan worden uitgebreid met een hapje en/ of drankje bij het start en finish punt.

Tijdens het City Escape Spel zit u niet in een werkelijk kamer opgesloten maar is een gebied op uw tablet afgesloten waar u niet uit kunt ontsnappen zonder de code te kraken.

City Escape Spel is uit te breiden met:

Het is erg leuk uw City Escape Spel niet te voet maar bijvoorbeeld op de step te spelen, dit geeft een extra dimensie aan het evenement. Het is mogelijk uw spel uit te breiden met:
– fiets
– step
– rickshaw

Wat is er nog meer mogelijk?

Combineer het City Escape Spel met een van onze sportactiviteiten, creatieve workshops en of hapje en een drankje bij een van onze partners. Of wat dacht u van een Escape Room op uw locatie? Neem gerust een kijkje op onze site en mocht u vragen hebben horen wij het graag.

City Escape Spel, wat kost het?

Prijs:
vanaf 15 personen € 27,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur
Locatie: elke gewenste stad in Europa
Aantal personen: 1 – 2000 personen

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options