Solliciteren vacature buitensport

Veelzijdige, sportieve, spontane docenten gezocht!

Wij, Kunstgras Events, zijn een bedrijf die diverse activiteiten en workshops aanbieden op het gebied van sport en creativiteit. Wij zijn op zoek naar duizendpoten die diverse workshops kunnen geven en activiteiten kunnen begeleiden. Te denken valt hierbij aan bubbel voetbal, archery tag, citygames, zeskampen, strandactiviteiten, begeleiden Room Escape spellen en Expeditie Robinson. Niets is ons te gek, indien geschikt mag je al deze activiteiten begeleiden. Wie weet ben jij wel de unieke persoon die zowel sportief is als creatief, dat maakt jou nog interessanter, en breder inzetbaar. Het hebben van een rijbewijs (en eigen vervoer) is een pre in verband met het ophalen van de benodigdheden per activiteit.

Lijkt het je leuk om dergelijke activiteiten te verzorgen, en dus onderdeel te zijn van onze pool docenten, solliciteer dan nu!

Wat vragen wij:

Zelfstandigheid en flexibiliteit
Affiniteit met kinderen en volwassenen
Een proactieve houding

Breed inzetbaar

Rijbewijs (en eigen vervoer) is een pre

Wat biedt Kunstgras Events

Wij werken met freelancers en 0-uren contracten. Voor beide vormen geldt dat je op basis van 0-uren een samenwerking aan gaat waarbij je door middel van een online systeem kunt zien waar we docenten voor zoeken. Je reageert zelf als je een activiteit wilt doen. Ook kan het voorkomen dat wij jou bellen / persoonlijk benaderen. Drukke perioden zijn eind april, mei, juni, juli en september, oktober.

Interesse!?

Stuur dan snel een motivatiebrief en jouw cv naar het onderstaande formulier en wie weet versterk jij dan binnenkort ons team. Vermeldt daarbij welke activiteiten je zou kunnen geven. Bekijk al onze websites voor het gehele aanbod.

Solliciteren via Kunstgrasevents.nl

Sollicitatie formulier voor stage bij Kunstgras Events.