De jongens tegen de meisjes

De Jongens tegen de Meisjes

De jongens tegen de meisjesNa het TV succes op RTL 4 kunt u nu ook zelf het spel “De jongens tegen de meisjes” als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest en/of familie-uitje spelen. Gezellig samen met uw collega’s, vrienden, vriendinnen en/of familie. In teams gaat u de leuke verschillende rondes van de jongens tegen de meisjes beantwoorden die onze ervaren spelleiders aan u zullen stellen. Wie met zijn team de meeste punten binnen haalt, wint dit diner spel! Wie zullen er slimmer spelen? De mannen of de vrouwen? En wie kan zich het beste in het tegenovergestelde geslacht verdiepen?
Het dinerspel bestaat uit verschillende rondes, Het dilemma foto-spel, Het letterpakkenspel, Songteksten uitbeelden, Het gat in een foto-spel, Op een lijn zetten, Mannen of vrouwen spel, De blinde stoelendans en Het spannende finalespel! Niet alle ronden worden altijd gespeeld.

Voorbeelden vragen de jongens tegen de meisjes:
Vraag 1: Wat hebben mannen liever? Stinkvoeten of een slechte adem?
Vraag 2: Wie fantaseren er meer? Mannen of vrouwen?
Vraag 3: Wie kunnen er beter liegen? Mannen of vrouwen?

De rondes en de vragen zijn gebaseerd op het TV programma van de jongens tegen de meisjes. Zelf mag u natuurlijk ook met leuke suggesties komen met bijvoorbeeld vragen over uw groep!

Wij kunnen De Jongens tegen de Meisjes op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 17,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 60 personen € 16,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 21% btw.
Duur: >ongeveer 2 a 2,5 uur

De Jongens tegen de Meisjes, offerte op maat

De Jongens tegen de Meisjes is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u De Jongens tegen de Meisjes willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*