DJ workshop

DJ workshop

DJ workshopMaak uw eigen muziek en de voetjes gaan van de vloer tijdens uw uitje met deze fantastische DJ workshop. Leer gebruik te maken van een DJ mixer, monitor en koptelefoon. Daarnaast staan het werken met pitch control en cue points en het live mixen centraal! Onder begeleiding van een ervaren DJ gaan jullie in deze workshop werken aan jullie muzikale vaardigheden. Te beginnen met een stukje theorie over de basistechnieken en dan natuurlijk snel zelf aan de slag.

De DJ legt aan het begin van de workshop de werking van de apparatuur en de belangrijkste DJ principes uit. Daarna mogen julie zelf achter de draaitafels! Met de door de DJ zorgvuldig geselecteerde tracks kunnen jullie stap voor stap en eenvoudig oefenen. De DJ loopt rond en geeft aanwijzingen, tips en doet enkele trucjes voor die jullie toe kunnen passen.

Wij kunnen de DJ workshop op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 32,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 31,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 29,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 28,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

DJ workshop, offerte op maat

De DJ workshop is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de DJ workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*