Elfsteden tocht

Elfstedentocht spel

Elfstedentocht spel

Het Elfstedentocht spel

Wilt u samen met uw vrienden en/of collega’s de tocht der tochten beleven? Speel dan nu het Elfstedentocht spel. Met een controlekaart in de hand komt u langs de 11 steden en zullen er verschillende kwaliteiten getest worden. Ga samen op pad en kom er achter wie de volgende Elfstedentocht winnaar zal worden.

Spreekwoorden raden, raadsels raden, koek en zopie, elfstedentocht quiz etc.

Deze activiteit is te combineren met een drankje en / of hapje bij een van onze partners. Heeft u zelf een locatie waar u al heeft afgesproken? Geen probleem, wij nemen contact met hen op om alles af te stemmen.

Wij kunnen het Elfstedentocht spel op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur

Het Elfstedentocht spel, offerte op maat

Het Elfstedentocht spel is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u het Elfstedentocht spel willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*