Lasergamen Outdoor

Lasergamen Outdoor

Lasergamen Outdoor op elk gewenste locatie in Nederland. Of het nu op onze eigen locatie in Amsterdam West, in het bos, op uw bedrijf of in uw school is, wij verzorgen heet graag voor u. Met de nieuwste Lasergame technologie kunt met wel 24 personen tegelijk met elkaar de strijd aan gaan. Lasergamen Outdoor is zowel voor volwassenen als kinderen geschikt.

Ons Lasergame systeem

Lasergame Outdoor spelen wij met het nieuwste systeem en de nieuwste en meest spectaculaire software. Dit systeem is zowel binnen als buiten te gebruiken, heeft geen draden meer en alle scores worden bijgehouden in de software.
Kijk voor een impressie van dit systeem de volgende video:

Lasergamen Outdoor Amsterdam

Wilt u Lasergamen Outdoor op onze locatie in Amsterdam neem dan gerust een kijkje op onze site van www.lasertagamsterdam.nl voor alle mogelijk. In onze grote lasergame arena van wel 900m2 speelt u al voor €11,50 inclusief btw. per persoon. In de Lasergame Arena kunt u met wel 24 personen tegelijk spelen.

Prijs: vanaf 2 personen € 11,50 pp incl. 21% btw.
Duur: 20 minuten

Lasergamen Outdoor op uw locatie wat kost het?

Prijs:vanaf 10 personen € 30,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur:1 uur
Locatie:elke gewenste locatie
Aantal personen:10 tot 2000 personen ( max. 24 per sessie)

Lasergamen Outdoor offerte op maat

Lasergamen Outdoor is onderdeel van Kunstgras Events. Mocht u uw Lasergame Outdoor avontuur willen combineren met een van onze vele andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en we maken een passende offerte voor u.

Vrijblijvende offerte aanvragen/ Request a quote

  • :