Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it AmsterdamMinute to Win it, wie houdt er niet van, samen spelletjes doen met je familie, collega’s of vrienden! Het is een spel dat je écht een keer gedaan moet hebben! Korte, leuke en uitdagende opdrachten. Bij Minute to Win it strijd je om de hoogste toren en zijn tactiek, teamspirit en snelheid belangrijke factoren. Minute to Win it kan al worden gespeeld met drie teams van vijf personen.

Hoe werkt Minute to Win it

Bij Minute to Win it zullen jullie individuele en teamspellen spelen. Bij de individuele spellen moet je aan de hand van een tip bepalen wie er van je team het spel gaat spelen. Het team zal deze persoon tijdens het spel tips kunnen geven en natuurlijk kunnen aanmoedigen! Elk spel is zenuwslopend, omdat je de snelste moet zijn om de meeste punten te verzamelen. Belangrijk is dus dat er ook tactisch wordt gedacht. Daarnaast kan je het aantal munten dat je verdient verdubbelen met de joker! Lijkt het je leuk om deze strijd aan te gaan tegen wie dan ook, kom het dan spelen bij Kunstgras Events en zorg ervoor dat jij in het winnende team zit!

Minute to Win it, wat kost het?

Prijs:
vanaf 15 personen € 27,50 pp excl. btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. btw.
Duur: 75 minuten
Locatie: elke gewenste locatie
Aantal personen: 15 tot 2000 personen

Onze eigen locatie in Amsterdam West

Minute to Win itSpeel Minute to Win it op onze locatie in Amsterdam. Hier hebben wij gratis parkeergelegenheid voor meer dan 100 auto’s. Nieuwsgierig? Maak snel een afspraak om onze locatie te komen bekijken, 020-4635850

Minute to Win it, offerte op maat

Minute to Win it is een van de activiteiten van Kunstgras Events. Mocht u Minute to Win it willen combineren met een van onze vele andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en we maken een passende offerte voor u.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*