Boomwhackers workshop

Boomwhackers workshop

Boomwhackers workshopDeze energieke Boomwhackers workshop ( je spreekt uit Boemwekkers) zorgt er in korte tijd voor dat elke groep vrolijke en swingende muzikale compositie kan spelen. De groep zal fris, enthousiast en geïnspireerd van worden.  Er wordt gewerkt via het principe voorspelen-naspelen. Iedere kleur Boomwhacker speelt een eigen (eenvoudig) ritme wat elkaar aanvult, zodat het muzikale geheel meer is dan de som der delen. In korte tijd wordt een korte muzikale ritme-compositie in elkaar gezet, met een verrassend eindresultaat.

De Boomwhackers workshop is ook ideaal te gebruiken als energizer, als ijsbreker, intermezzo of uitsmijter; voor ieder soort meeting, vergadering, conferentie, training, locatie of feestelijke bijeenkomst.

Wat zijn boomwhackers?

Boomwhackers zijn felgekleurde lichtgewicht plastic buizen van verschillende lengtes (30-65cm) die gemakkelijk in de hand liggen. Als je ermee tegen je hand slaat komt er een toon uit. Elke kleur boomwhacker heeft een andere lengte en toonhoogte, en door iedere kleur een verschillend ritme te laten spelen ontstaat er al snel een op Afrikaanse leest geschoeide, swingende ritme-compositie.

Boomwhackers workshop inhoud

De nadruk ligt op samenspel, dynamiek en het naspelen van eenvoudige ritmes. Er wordt er aandacht besteed aan muzikaal vraag en antwoord. Zie hieronder een voorbeeld van een Boomwhackers workshop op een Google Partners Accelerate.


Wij kunnen de Boomwhackers workshop op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. Of het nu op het strand in Scheveningen of in een van de vele stadscafés in Antwerpen is.

Prijs:
vanaf 15 personen € 27,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 15,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 13,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Boomwhackers workshop, offerte op maat

De Boomwhackers workshop is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Boomwhackers workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*