Room Escape Spellen

Room Escape Spellen

Escape Challenge Morte Frio bedrijfsuitjeRoom Escape Spellen zijn de rage van dit moment. Kunstgras Events heeft een eigen Room Escape in Amsterdam en heeft daarnaast diverse Room Escape concepten ontwikkeld die op elke locatie in Nederland en België te organiseren zijn. Ons City Escape Spel is zelfs in heel Europa te spelen. De overige concepten zijn De Room Escape Challenge Morte Frio, Escape Challenge The Monk en onze Room Escape Tenten.

Room Escape Spellen met 2 – 2000 personen

Onze Room Escape Spellen zijn te spelen vanaf 2 personen en , afhankelijk van het gekozen spel, tot wel 2000 personen tegelijk. Op de pagina van het spel staat voor hoeveel personen het spel geschikt is.

Room Escape Spellen, offerte op maat

De Room Escape Spellen zijn concepten van Kunstgras Events. Mocht u een van onze Room Escape Spellen willen combineren met Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.


Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*