Salsa workshop

Salsa workshopSalsa workshop

Professionele dansdocenten nemen u mee in de wereld van Salsa en Merengue tijdens deze workshop Salsa dansen. Leuk om uw collega’s een keer op een heel andere manier te zien. We wisselen regelmatig van danspartner zodat u verschillende deelnemers en wellicht hun verborgen talenten leert kennen. De Salsa workshop is voorbij voordat u er erg in heeft en kunt u met uw collega’s eventueel genieten van een lekker drankje.

Wij kunnen de Salsa workshop op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De workshop is zowel binnen als buiten te organiseren. Er zal rekening met het geluid moeten worden gehouden bij het kiezen van een geschikte locatie.

Prijs:
vanaf 15 personen € 23,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 17,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 11,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 09,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Salsa workshop, offerte op maat

De Salsa workshop is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Salsa workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*