Snakes and ladders

Snakes and ladders | Stadsspellen

Snakes and ladders | City GPS Game | StadsspelDenk aan een reguliere bordspel. Net als Snakes and Ladders. Stel je voor dat het game-board het centrum van de stad is, speelvelden zijn virtuele locaties om je heen en de speelstukken zijn echte mensen. Het doel van het spel is van begin tot eind te komen in zo min mogelijk stappen.
Snakes and ladders zijn echte plekken op het speelveld, de stad. In plaats van het gooien van de dobbelstenen moeten spelers een vraag beantwoorden op elke plek waar ze moeten stoppen. Een juist beantwoorde vraag beweegt het team naar voren en een verkeerd beantwoorde vraag achteruit.
Als het team alle antwoorden weet kunnen ze eigenlijk zo doorlopen. Dat wil zeggen, als ze alle antwoorden juist weten te beantwoorden. Het team ziet de vraag pas wanneer ze op de juiste plaats zijn.

Dit is niet zo maar een speurtocht. Wat het anders maakt is de strategie component.
Tools die het voor ons als organisator gemakkelijk maken zijn ingebouwd in het systeem. Tijdens het spel kunnen we de teams in real time volgen. En als u klaar bent hebben we gegevens voor een indrukwekkende finale.

Wat dit spel ook geweldig maakt is dat we het op maat voor u kunnen maken. Uw exacte behoeften, tijdschema’s en zelfs bedrijf branding. We kunnen bedrijfslogo’s op nemen in het spel en ook de belangrijkste vragen over uw bedrijf aan het spel toevoegen.

Kunstgras Events zal eveneens prijzen uitreiken voor het beste team. Stadsspel Snakes and Ladders is perfect voor het beëindigen van een workshop of training dag, want het is een combinatie van team training, kennis en een geweldige manier om je collega’s beter te leren kennen. Het spel is ook een goede manier om de bezienswaardigheden in het gebied op een ongebruikelijke manier te leren kennen. Een idee dat erg populair is bij onze klanten is om het spel te spelen op een onderhoudende manier zoals een wandeling of transfer naar een restaurant of een galadiner.

Wij kunnen Snakes and Ladders op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur

Snakes and Ladders, offerte op maat

Snakes and Ladders is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u Snakes and Ladders willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*