Ik Hou van Holland Spelshow

Ik Hou van Holland Spelshow

Ik hou van holland quizDe Ik hou van Holland Spelshow is een oer/Hollands bedrijfsuitje waar u op de kneuterigheid van ons kikkerlandje wordt getest! Het programma heeft alleen maar grappige opdrachten, moeilijke vragen en Nederlandse muziek en film fragmenten. Voor dit spelprogramma worden verschillende teams gemaakt, zoals het ‘Oranje’ team en het ‘Holland’ team. Bij dit programma wordt aan de hand van de ludieke opdrachten, bekend van het TV-programma een fikse strijd geleverd tussen de teams. In extra Hollandse rondes kunnen er bonuspunten worden verdiend met kennis over ons kikkerlandje. Met behulp van veel humor en creativiteit wint men ouderwetse guldens, die aan het einde worden geteld. Het team met de meeste guldens wint de oer-Hollandse Ik-Hou-van-Holland prijs.

Wij kunnen de Ik Hou van Holland Spelshow op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 17,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 60 personen € 16,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 21% btw.
Duur: ongeveer 2 a 2,5 uur

Ik Hou van Holland, offerte op maat

De Ik Hou van Holland Spelshow is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Ik Hou van Holland Spelshow willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*