Pubquiz

Pubquiz

pubquizTijdens de fantastische Pubquiz wordt de groep in teams verdeelt, elk team bedenkt een naam en kiezen een captain. Daarna barst de strijd los. In verschillende rondes wordt de kennis van de groepjes op de proef gesteld met allerhande muziekfragmenten.
Kennen jullie deze nog? De verschillende fragmenten verwijzen tijdens de Pubquiz naar bekende songs, tunes van televisieseries en films, en de meest uiteenlopende muziekfragmenten. De verschillende rondes zorgen voor een leuke afwisseling en zijn geschikt voor alle leeftijden.
Een wedstrijd met muziek en fun voor de hele groep. Lekker meezingen met de nummers, elkaar afbluffen met je kennis, en natuurlijk het competitie-element voor de fanatiekelingen.

Wij kunnen de Pubquiz op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 17,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 60 personen € 16,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 21% btw.
Duur: ongeveer 2 a 2,5 uur

Pubquiz, offerte op maat

De Pubquiz is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Pubquiz willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*