Beach Golf

Beach Golf

Beach GolfBeach Golf het voor u uitgezette parcours van negen holes met uw collega’s of vrienden over het strand. Heerlijk ontspannen uitwaaien met de clubs in de hand. Het Beach Golf parcours wordt zo uitgezet dat het voor iedereen leuk is om te doen, dus ook voor degene die niet kan golfen is dit een heel leuk strand uitje. Een leuk strand uitje dat goed te combineren is met een van onze workshops of strandactiviteiten.
Deze activiteit is te combineren met een drankje en / of hapje bij een van onze partners. Heeft u zelf een locatie waar u al heeft afgesproken? Geen probleem, er is altijd wel ruimte in de buurt waar deze activiteit kan plaatsvinden.

Wij kunnen de Expeditie Robinson op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 14,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 11,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 09,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Beach Golf offerte op maat

Beach Golf is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u Beach Golf willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*