Beach Lacrosse

Beach Lacrosse strandactiviteitBeach Lacrosse

Beach Lacrosse is de activiteit als u eens een keer een sport wilt doen die niet iedereen kent. Deze full contact sport komt uit America maar gelukkig spelen wij de aangepaste versie, zeg maar om blessures te voorkomen. Beach Lacrosse wordt gespeeld met 2 teams die elk een doel verdedigen. Net als bij voetbal en hockey gaat het er bij Beach Lacrosse om, om zo veel mogelijk keer te scoren. Het leukste is om deze activiteit in toernooivorm te spelen. Hierbij ontvangt het winnende team natuurlijk alle roem en een mooie prijs.

Wij kunnen Beach Lacrosse op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 14,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 11,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 09,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Beach Lacrosse offerte op maat

Beach Lacrosse is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u Beach Lacrosse willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*