Boeren BeachGolf

Boeren BeachGolfBoeren BeachGolf

Loop 9 holes over het strand met uw vrienden, collega’s of familieleden tijdens dit gezellige Uitje. Door onze instructeur wordt er een uitdagend parcours voor u uitgezet op  een locatie naar keuze. In groepjes loopt u het Boeren BeachGolf parcours met de Golfclub in de hand. Sla in zo min mogelijk slagen de bal in de hole.
Na een korte uitleg van onze instructeur over de regels en technieken van ´Boeren BeachGolf´ gaat u aan de slag. Er wordt gebruik gemaakt van speciale Boeren BeachGolf clubs en ballen.

Wij kunnen het Boeren BeachGolf op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op als u zelf een locatie in gedachten heeft. Dit kan via het onderstaande contactformulier.

Prijs:
vanaf 15 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 14,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 11,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 09,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Boeren BeachGolf offerte op maat

Boeren BeachGolf is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u Boeren BeachGolf willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*