Discgolf

Discgolf

DiscgolfDiscgolf is golfen met frisbee’s. Na een korte uitleg en een aantal oefeningen met de verschillende discs loopt u samen met uw vrienden of collega’s het voor u uitgezette Discgolf parcours. Elk team ontvangt 3 verschillende soorten frisbee, een driver, een midrange en een putter. De bedoeling is uw Disc frisbee in zo weinig mogelijk worpen in de speciale holes te werpen. Discgolf is een activiteit die door iedereen gespeeld kan worden. Er is geen grote inspanning voor deze activiteit nodig en de activiteit is uitermate geschikt voor familie uitjes, vrijgezellenuitjes en bedrijfsuitjes.

Wij kunnen deze activiteit, Discgolf, op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De activiteit is zowel op een sportveld als op het strand te spelen. Op de locatie is wel voldoende ruimte nodig om een mooi parcours uit te kunnen zetten.

Prijs:
vanaf 15 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 14,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 11,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 09,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Discgolf offerte op maat

Discgolf is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u deze activiteit willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*