Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie RobinsonVet zeg! Ook altijd al mee willen doen aan expeditie Robinson? Nu kan het hoor! Helaas niet op een eiland, maar wij halen het eilandgevoel gewoon hier heen.
Er wordt een speelgebied uitgezet, compleet met bamboe palen en de juiste eilandsfeer. Dan wordt de groep in teams verdeeld en ga je tegen elkaar de strijd aan! En dat kan er heftig aan toe gaan kan ik je vertellen. Want we zijn toch fanatiek…!
Er worden onderdelen gespeeld zoals het ei van Columbus, de wandelende A, Kokosnoten schieten, Vuur maken, Water naar de zee dragen, schatgraven natuurlijk, en nog veel meer…

Het is ongeëvenaard en leidt tot een onvergetelijke dag met als afsluiting voor het winnende team eeuwige roem en een mooie prijs!

Wij kunnen de Expeditie Robinson op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs voor Expeditie Robinson op locatie:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw. ( 2 uur)
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 30 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 50 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur

Expeditie Robinson offerte op maat

De Expeditie Robinson is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Expeditie Robinson willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Lasertag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*