GPS tocht

GPS tocht

GPS tochtWilt u een spannende race aan gaan met uw vrienden en/of collega’s, maar wel met iets extra’s? Ga dan op avontuur met de GPS tocht van Kunstgras Events. Voer de coördinaten in en zoek de verschillende checkpoints. De tracker geeft enkel de richting aan van uw volgende doel, geen wegen of sluiproutes. Die moet u zelf zoeken. Welk team vind het einddoel het snelst? De GPS Tocht eindigt bij een café of strandpaviljoen dat we samen met u bepalen. De tocht zal afgesloten worden met een prijsuitreiking en beker voor het winnende team.

Wij kunnen de GPS Tocht op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De GPS Tocht vind buiten plaats en is geschikt voor groepen van 10 tot wel 2000 personen.

Prijs:
vanaf 10 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur

GPS Tocht, offerte op maat

De GPS Tocht is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u deze activiteit willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Lasertag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Vrijblijvende offerte aanvragen/ Request a quote

  • :