Zeskamp

ZeskampZeskamp

Ga de strijd met elkaar aan tijdens deze uitdagende Zeskamp. U strijd op zes verschillende onderdelen tegen uw collega’s, vrienden of familieleden. U kunt zelf aangeven welke onderdelen u wilt spelen. Het is mogelijk de Zeskamp uit te breiden met bijvoorbeeld een grote stormbaan, Branding Raften of Branding Kajakken wat de uitdaging nog groter maakt. Wij zorgen er voor dat er een mooie prijs is voor het winnende team.

Wij kunnen de Zeskamp op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. Deze activiteit is zowel op het strand als op een sportveld te spelen.

Voor de Zeskamp kunt u zes van de volgende onderdelen kiezen:
Ultimate Frisbee, Knotshockey, La Crosse, Volleybal, Voetbal, Treftbal, Flagball, Archery Target schieten
Bamboo Challenge, Katapult bouwen, Wandelende A,
Mega Estafette: Springtapijt met funbroek

Eventueel andere onderdelen in overleg

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw. ( 2 uur)
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 11,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 2,5 a 3 uur

Zeskamp offerte op maat

De Zeskamp is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u deze activiteit willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*