Blokarten

BlokartenBlokarten

Blokarten, ook wel blowkarten of strandzeilen, is de spectaculairste funsport op het strand tijdens elk bedrijfsuitje, personeeluitje of vrijgezellenuitje! De strandsport blokarten is over komen waaien uit uit Nieuw-Zeeland. Als u van strand, wind, adrenaline en snelheid houdt, is dit een sport voor u! Wij hebben bovendien zeilen van verschillende formaten voor u klaarstaan, zodat het blokarten vanaf windkracht 3 tot aan windkracht 7 nog mogelijk is!
In nog geen vijf minuten leren onze ervaren instructeurs u hoe u over het strand kunt scheuren- en dan is het aan u om te bepalen hoe hard u durft te gaan.
Omdat u tijdens het blokarten zeer dicht bij de grond ligt is het besef van snelheid enorm, dus stelt u zich maar eens voor hoe dat voelt als u met 60 kilometer per uur aan het racen bent! Blokarten in zult u zich nog wel een tijdje herinneren…

Wij kunnen deze activiteit op diverse locaties in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 1 uur

Blokarten, offerte op maat

Blokarten is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u deze activiteit willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*