Branding kajakken

Branding kajakken

Branding kajakken workshopBent u niet bang om nat te worden tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenuitje dan is branding kajakken beslist iets voor u. Deze manier van kanoën is in Australië en Zuid-Afrika ontwikkeld voor de Lifeguards zodat ze makkelijk door de branding kunnen komen. De boten zijn erg stabiel wat het voor iedereen mogelijk maakt aan deze strandactiviteit deel te nemen. Onze instructeurs leren u een aantal basis technieken, door de branding te komen en om vervolgens met grote snelheid terug te surfen.
We werken met kleine groepjes zodat elke deelnemer persoonlijke aandacht krijgt. Bovendien krijgt elke deelnemer een complete uitrusting bestaande uit een wetsuit, helm en zwemvest.

Wij kunnen Branding kajakken op meerdere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. Wilt u weten of uw gewenste locatie hier bij zit, neem a.u.b. contact met ons op via het formulier hier onder.

Prijs:
vanaf 15 personen € 34,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 30,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 24,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 20,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Branding kajakken offerte op maat

Branding kajakken is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u Branding kajakken willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*