Branding raften

Branding raften

Branding raften workshopIs het echt tijd voor actie? Dan ga je branding raften! Een super activiteit voor stoere dames en heren.  De raft is een robuuste raftboot voor 8 deelnemers.  En ook al met een lage windkracht, kan de branding al behoorlijk heftig zijn. En zo niet dan maakt de instructeur het wel spannend. Pas dus op dat je niet uit de boot vliegt!

Je zult merken hoe hilarisch dit is en op je zenuwen werkt. Geweldig met een groep om te leren.  Met meer dan 8 man kun je natuurlijk ook eerst even oefenen en dan een raft wedstrijd houden. Zie je het voor je, met meerdere teams het strand over rennen, de zee in, je gek raften, en terug. En dan als winnaar als eerste op het strand de rest toelachen…en een lekker biertje pakken?

Wij kunnen Branding raften op meerdere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 16 personen € 34,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 24 personen € 30,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 30 personen € 27,50 pp excl. 21% btw.
Tijd: 1 uur

Branding Raften, offerte op maat

Branding Raften is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u Branding Raften willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*