Flyboarden

Flyboarden

Flyboarden workshopTijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje Flyboarden? U rijdt op een groot board en wordt voortgetrokken door de wind, het is eigenlijk Kiteboarden op het strand. Op het Flyboard bevinden zich bindingen waarin u uw voeten kunt zetten zodat u een spong(etje) kunt maken. Het is ook mogelijk om deze bindingen niet te gebruiken.
Om er voor te zorgen dat u de juiste richting op gaat beginnen we met een workshop kiten. Onze instructeur(s) leren u de speciale Flyboardvliegers te besturen, te stoppen en de juiste kracht te krijgen. Als u dit onder de knie heeft, stapt u op de Flyboard en gaat u, eerst onder begeleiding, de eerste meters maken. Zodra de instructeur ziet dat u dit zelf kunt, iedereen kan het, ga u uw eigen parcours rijden.

Wij kunnen Flyboarden op meerdere locaties in Nederland en België voor u verzorgen. De ondergrond van het strand moet wel geschikt zijn. Op sommige stranden is het Flyboarden alleen mogelijk met eb.

Prijs:
vanaf 15 personen € 45,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 44,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 2 uur

Flyboarden, offerte op maat

Flyboarden is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u Flyboarden willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*