Golfsurfen

Golfsurfen workshop ZandvoortGolfsurfen workshop

Tijdens de workshop Golfsurfen leert u de beginselen van deze te gekke, stoere activiteit. Bent u niet bang om nat te worden dan is dit toch wel een erg gave activiteit of het nu voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje is? We maken gebruik van de nieuwste wetsuites en surfboards. Niet alleen bij 25 graden, u kunt al golfsurfen vanaf de maand maart. Met de speciale longboards is golfsurfen voor iedereen toegankelijk. Na een korte introductie gaat u onder begeleiding van onze instructeurs zelf aan de slag en maakt u uw eerste rides.

Golfsurfen is op elk strand in Nederland en België te organiseren. Deze activiteit is wel afhankelijk van het weer en de daarbij behorende golven. Mocht het weer het niet toelaten in het water te gaan zullen wij een gepast alternatief met u bespreken.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 24,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 2 uur

Golfsurfen, offerte op maat

Golfsurfen is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u deze activiteit willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*