Powerkiten

Powerkiten workshop

Powerkiten workshopDat is eens iets anders. Powerkiten op het stand of een andere mooie open plek. Al snel heb je het onder de knie en sta je verbaasd over de kracht van de natuur. lekker uitwaaien dus. De instructeur leert je over de veiligheid en techniek, en dan ga je zelf aan de slag. Wij zorgen er voor dat er voor iedereen een juiste vlieger is, dus als beginner kun je beginnen en voor de gevorderden zijn er grotere vliegers die je met je hakken door het zand trekken! Kom het proberen en laat je verrassen door de wind en de kracht van een vlieger!
Deze workshop Powerkiten is voor iedereen.

Wij kunnen de activiteit Powerkiten op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. Deze activiteit is wel afhankelijk van de windkracht op de door u gekozen datum. Mocht de windkracht niet voldoende zijn zullen wij een alternatief met u bespreken.

Prijs:
vanaf 15 personen € 30,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 26,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 18,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Powerkiten, offerte op maat

Powerkiten is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de activiteit Powerkiten willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*