RIB varen

RIB varen

RIB varenTijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje met 80 tot 100 kilometer per uur over het water varen in een super snelle boot, dat is wat RIB varen uniek maakt. Deze RIB wordt ingezet door politie, brandweer en kustwacht en is speciaal ontworpen voor offshore en zwaar weer, hierdoor is de RIB uitermate veilig. De goede vaareigenschappen en grote manoeuvreerbaarheid bij hoge snelheden en extreme weersomstandigheden maakt dat u deze ervaring niet snel zult vergeten.

Wij kunnen de activiteit RIB varen op verschillende locaties in Nederland en België voor u verzorgen. Denk hierbij aan Den Helder, Scheveningen, IJmuiden, Rotterdam. Wilt u weten of uw locatie hier ook bij zit? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Prijs:
vanaf 20 personen € 32,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 29,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 0,5 uur

RIB varen, offerte op maat

RIB varen is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u deze activiteit willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*