Stand Up Paddle

Stand Up Paddle workshopStand Up Paddle

Stand Up Paddle boarden, oftewel SUPPEN heb je binnen 5 minuutjes onder de knie, daarom is deze activiteit uitermate geschikt als bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje. Het enige dat u nodig heeft is een heel groot board en een peddel. Bent u niet zeker van u zelf? Geen probleem, het is namelijk mogelijk om met zijn tweeën op een board de peddelen. Voor de deelnemers die wat meer uitdaging willen is het leuk om op de golf wat extra vaart te maken. Dit kan bijvoorbeeld bij een van de vele stranden.

Wij kunnen Stand Up Paddle op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De activiteit is zowel in de stad als bij een strand te organiseren.

Prijs:
vanaf 15 personen € 29,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 27,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 27,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 26,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 2 uur

Stand Up Paddle, offerte op maat

Stand Up Paddle is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de activiteit Stand Up Paddle willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*