Uitjes Amsterdam

Uitjes in Amsterdam
De leukste uitjes in Amsterdam vindt u bij Kunstgras Events. Van workshop tot teambuilding ,wij maken van elk uitje in Amsterdam een succes. Alle activiteiten en workshops hebben wij in eigen beheer, vandaar dat wij onze activiteiten en workshop tegen een zeer aantrekkelijk tarief kunnen aanbieden. Neem gerust een kijkje in ons aanbod “uitjes Amsterdam” en mocht u vragen hebben horen wij het graag.

Locaties
Op onze eigen locatie, de 1800 Roeden, in Amsterdam west hebben wij ruimte voor groepen van 10 tot 500 personen. Het grote nieuwe evenemententerrrein direct naast onze locatie is geschikt om alle activiteiten van groot tot klein te huisvesten. In het nabij gelegen recreatie gebied Spaarnwoude mogen wij al onze activiteiten organiseren. Dus ook als u in Spaarnwoude wilt Raften, kanoeen of een grote sportdag wilt houden is dit mogelijk.

Drankjes, lunch, diner en BBQ
Samen met “het Rijk van de Keizer” maken wij van elk uitje in Amsterdam een succes. Of u nu een uitje is binnen de familiesfeer of een groot bedrijfsfeest alles is mogelijk. Kijk in het aanbod Eten en drinken voor de mogelijkheden.