Blind games

Blind gamesBlind Games

Dit is de nieuwe teambuilding activiteit van dit moment, de blind games. U speelt diverse spellen en sporten zoal goalbal, blindvoetbal en showdown tegen elkaar. U zult ervaren hoe moeilijk het is om niet primair met uw ogen maar met andere zintuigen te spelen. Dit is wat mensen die blind of visueel beperkt zijn elke dag ervaren. U speelt soms als team en soms word er individueel gespeeld. De blind games zijn uitermate geschikt als teambuilding activiteit

Wij kunnen de Expeditie Robinson op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. Deze activiteit is te combineren met een drankje en / of hapje bij een van onze partners. Heeft u zelf een locatie waar u al heeft afgesproken? Geen probleem, wij nemen contact met hen op om alles af te stemmen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw. ( 2 uur)
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 30 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 50 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 2,5 a 3 uur

Blind Games, offerte op maat

De Blind Games is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Blind Games willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*