Boerengolf

BoerengolfBoerengolf

Maak kennis met het steeds populairder wordende ´Boerengolf´ tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje. Het is boerengolf wat we spelen in een weiland! Bewijs dat u de beste bent tegenover uw familie, vrienden of collega´s. Met extra handicaps in de vorm van pollen gras en ( bij regen) modder wordt het nog uitdagender een ´Hole in one´ te slaan.
Na een korte uitleg van onze instructeur over de regels en “technieken” van ´Boerengolf´ gaat u snel aan de slag. Er wordt gebruik gemaakt van speciale golfclubs ( met klomp) en ballen. Hiermee probeert u het parcours met zo min mogelijk slagen af te ronden. Natuurlijk sluiten we deze activiteit af met een prijsuitreiking en beker voor het winnende team.

Wij kunnen de activiteit Boerengolf op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 14,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 11,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 09,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Boerengolf, offerte op maat

Boerengolf is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de activiteit Boerengolf willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*