LaCrosse

LaCrosse toernooi indoorLacrosse ( toernooi)

Lacrosse is nog niet bekend bij het grote publiek en dat maakt dit uitje wellicht zo leuk. Lacrosse wordt voornamelijk in Amerika gespeeld en wordt gespeeld door jong en oud. Het is een teamsport waarbij het doel is om meer doelpunten te scoren dan de tegenstander. Er wordt gespeeld met een stick met een net aan het uiteinde. Bent u op zoek naar een fanatiek of teambuilding uitje dan is Lacrosse zeker een aanrader. We organiseren een toernooi waarbij uw groep in meerdere team verschillende wedstrijden tegen elkaar zal spelen.

Deze activiteit is ook erg leuk als onderdeel van bijvoorbeeld de Zeskamp of Beach Games.

Wij kunnen de Expeditie Robinson op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 14,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 11,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 09,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Lacrosse, offerte op maat

Lacrosse is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de activiteit Lacrosse willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*