Mega Games

Mega Games sportdag

Mega Games sportdagHoudt u van uitdaging, strijd en teamwork en wilt u een keer echt groot uitpakken? Dan is de Mega Games de ultieme test tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of schoolsportdag! Grote springkussens zoals de Hindernisbaan, Bungyrun en het Gladiatoren spel. De teams strijden op een aantal verschillende onderdelen tegen elkaar om de eer en er is natuurlijk een mooie prijs voor de winnaar.

Wij kunnen de Mega Games op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. Deze activiteit is zowel binnen, denk hierbij aan een sporthal, als buiten op een sportveld te organiseren.

Prijs:
vanaf 30 personen € 50,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 45,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 30,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 150 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 200 personen € 15,00 pp excl. 21% btw.
Duur: 2,5 a 3 uur

Mega Games, offerte op maat

De Mega Games is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Mega Games willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*