Streetgolf

Streetgolf

StreetgolfStreetgolf of City golf is de rage van dit moment en kan eigenlijk overal gespeeld worden. Gewapend met een echt golfclub slaat u negen holes door de straten. Echt even lekker ontspannen tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje? Er wordt geslagen van een speciale grasmat met tee zodat de golfclubs niet beschadigen. Om er voor te zorgen dat er geen schade aan de omgeving ontstaat wordt er gespeeld met een zachtere bal of een hollow bal.
Onze instructeurs zetten het Streetgolf parcours voor u uit en na een korte uitleg gaat u, in groepjes, de holes lopen. Na afloop is er natuurlijk alle roem en een ludieke prijs voor het beste team.

Wij kunnen Streetgolf op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 15,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 13,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Streetgolf, offerte op maat

Streetgolf is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de activiteit Streetgolf willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*