VR Experience

VR Experience

VR ExperienceKom nu langs voor een fantastische VR Experience. Treed binnen in werelden waarvan je niet voor mogelijk hebt gehouden dat ze binnen handbereik zijn. Beklim de Kilimanjaro, sta boven op een wolkenkrabber of kruip in de huid van Batman. Of het nu voor een kinderfeestje, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje is, de VR Experience is voor elke groep geschikt.

Hoe werkt de VR Experience

VR Experience

Wij maken gebruik van de HTC Vive omdat wij vinden dat deze VR bril op dit moment de beste ervaring biedt. Per groep ontvangen jullie 1 VR bril waar jullie om de beurt gebruik van kunnen maken. Op een tv scherm kunnen de andere deelnemers meekijken wat er in de VR wereld gebeurd. Ook dit is al een ervaring op zich. Er zijn diverse spellen en ervaringen aanwezig waar jullie uit kunnen kiezen. Sommige spellen zijn individueel en bij andere kunnen jullie met zijn alleen deelnemen doordat er een interactie is tussen de VR wereld en de echte wereld.

Wat kost een VR Experience

VR Experience

Op dit moment bieden wij de VR Experience alleen nog maar aan op onze eigen locatie in Amsterdam West, Hier kunt u terecht met groepen van 2 tot wel 1000 personen. Maak hier direct een boeking voor kleine groepen. Als u met een grote groep bent kunt u het beste telefonisch ( 020-4635850) of met het onderstaande contactformulier contact met ons opnemen.

Hoe lang duurt een VR Experience

U kunt zelf kiezen hoe lang u een VR Experience wilt laten duren. Wij raden een Virtual Reality Experience van 75 minuten aan. U kunt een Virtual Reality set voor 1 tot en met 7 personen boeken.

Kerst en Oud en Nieuw

Met de kerstdagen en oud en nieuwjaar zijn wij gewoon open. Op deze dagen vragen wij en extra bedrag per kamer van €30,-. Dit bedrag is verplicht op 24 ( vanaf 17:00), 25, 26, 31 december en 1 januari. Vink de optie dus alleen aan als u op een van deze dagen een reservering maakt.

Onze eigen locatie in Amsterdam West

Minute to Win itErvaar onze VR Experience op onze locatie in Amsterdam. Hier hebben wij gratis parkeergelegenheid voor meer dan 100 auto’s.

VR Experience, offerte op maat

De VR Experience is een van de activiteiten van Kunstgras Events. Mocht u onze VR Experience willen combineren met een van onze vele andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en we maken een passende offerte voor u.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options