Winter Wonderland Amsterdam

Winter Wonderland Amsterdam

Winter Wonderland Amsterdam

Met Winter wonderland Amsterdam kun je in de wintermaanden bij Kunstgras Events genieten van een heerlijk sfeervol wintersfeertje. De omgeving is omgeven van lichtjes onder de tenten, in de bomen en langs de wanden. Op het middenplein een lekker vuurtje en natuurlijk ontbreekt de gluhwein niet. Binnen deze sfeer kun je genieten van een hapje en een drankje, of zelfs heerlijk dineren met een winterse stamppot. Als je meer van actief houdt kun je ijssculpturen maken bijvoorbeeld, of andere activiteiten uit ons riante aanbod.
Waan je in de sprookjesachtige beleving en geniet! Heb je zelf nog wensen, dan kunnen we in overleg een prachtig arrangement samenstellen.

Maak direct een afspraak om onze locatie te komen bekijken: 020-4635850

Winter Wonderland Amsterdam wat kost het?

Duur: 4 uur
Vanaf 50 personen € 59,95 pp excl. btw.
Locatie: Tom Schreursweg 8, 1067 MC Amsterdam
Aantal personen: 50 tot 400 personen
Inclusief:
Onbeperkt pils, wijn, glühwein, frisdrank, koffie, thee
Diverse hapjes
Winter BBQ.
Onze eigen huis DJ

Duur: 6 uur
Vanaf 50 personen € 89,95 pp excl. btw.
Locatie: Tom Schreursweg 8, 1067 MC Amsterdam
Aantal personen: 50 tot 400 personen
Inclusief:
Onbeperkt pils, wijn, glühwein, frisdrank, koffie, thee
Diverse hapjes
Winter BBQ.
IJssculpturen workshop
Onze eigen huis DJ
Dit zijn voorbeelden van programma’s, wij kunnen elk gewenst programma voor u op maat maken. Bent u met minder mensen? Ook dan hebben wij een passend aanbod voor u. Wij hebben namelijk ook 2 ruimten die geschikt zijn voor groepen tot 50 personen.

Winter Wonderland Kerstpakket markt

Wilt u dat uw personeel zijn/ haar eigen kerstpakket kan samenstellen? Ook dat is een van de opties bij Winter Wonderland Amsterdam. Het personeel krijg een aantal munten ter waarde van het door u gekozen bedrag. Er staat een reeks kraampjes met ieder een eigen product. Denk hierbij aan een heerlijke wijn, Tony Chocolonely chocolade of een bier pakket. De Kerstpakket markt is te boeken vanaf 100 personen.

Winter Wonderland Amsterdam opties

Het programma zoals hierboven beschreven is een van de vele opties. Wij kunnen Winter Wonderland Amsterdam geheel voor u op maat maken. De BBQ. kunt u bijvoorbeeld vervangen door een stamppot met rookworst of de heerlijke tapas en de workshop ijssculpturen maken door bijvoorbeeld onze Room Escape Challenge. Wilt u liever een korter programma of juist een programma dat nog uitgebreider is? Neem gerust contact met ons op per telefoon 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options