Action painting

Action painting workshopAction painting workshop

Action Painting is een creatieve workshop waar eigenlijk geen enkele creativiteit voor nodig is. Er wordt geen ontwerp bedacht of onderwerp gekozen maar alles gaat spontaan. Laat uw gedachten de vrije loop nemen en laat u helemaal gaan. Dit is een workshop die uitermate geschikt is als teambuilding en samenwerking. De humor die er bij komt kijken zal alle remmen losser maken.
Laat u dus helemaal gaan met verf en kwast in de hand, recht lijnen zullen niet worden gemaakt. Over het kleurrijke kunstwerk, dat u mee naar huis kunt nemen, zal nog lang gesproken worden.

Wij kunnen de workshop Action Painting op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De workshop is zowel binnen als buiten te organiseren. Hoewel wij beschermende materialen meenemen, zoals zeilen, schorten en handschoenen zal er rekening met de locatie dienen te worden gehouden.

Prijs:
vanaf 15 personen € 30,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 16,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 6% btw.
Duur: >2 uur

Action Painting, offerte op maat

De workshop Action Painting is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de workshop Action Painting willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*