Batik maken

Batik maken workshop

Batik maken workshopMaak uw eigen Batik kunstwerk tijdens deze leuke Batik maken workshop, zeer geschikt als invulling voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje. Bent u zelf niet zo creatief? Geen probleem, onze docent helpt u graag op weg en met wat tips en trucs weet u uw eigen verwachtingen zeker te overtreffen.
Batik is een al meer dan 200 jaar oude kunstvorm en komt oorspronkelijk uit Java, Indonesië. U maakt eerst zelf een ontwerp waarna u aan de slag gaat met waterafstotende “was”. Als u uw ontwerp heeft getekend wordt de “was” verwijderd. Daarna kunt u de verschillende vlakken gaan inkleuren waardoor er een mooi kleurrijk werk ontstaat.

Wij kunnen de Batik maken workshop op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 30,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 2 uur

Batik maken, offerte op maat

De Batik maken workshop is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Batik maken workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*