Boetseer je collega of vrienden

Boetseer je collega

Boetseer je collega workshopBoetseer je Collega is super grappig. Je maakt een klei-kop, van je collega of vriend(in)! Maar door de aanwijzingen van de docent leer je heel erg snel de specifieke kenmerken van die persoon herkennen, wat al hilarisch kan zijn, en die maak je dan ook nog na. Hierdoor lijkt jouw kleiwerk in no-time écht heel erg!  Echt waar, zelfs de minst creatieven krijgen een spetterend resultaat! Het is zo gaaf om te zien hoe iedereen hier mee bezig is tussen de lachsalvo’s door. Het resultaat gaat natuurlijk mee naar huis en elke keer als je de klei-kop weer ziet staan, kun je er weer om lachen.

Wij kunnen de workshop Boetseer je collega op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De workshop kan zowel binnen als buiten, met mooi weer, worden georganiseerd.

Prijs:
vanaf 15 personen € 30,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 60 personen € 17,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 2 uur

Boetseer je collega offerte op maat

De workshop Boetseer je Collega is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de workshop Boetseer je Collega willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*