Creatief Teamwork workshop

Creatief Teamwork workshop

Creatief Teamwork workshopBij de Creatief Teamwork workshop ga je met een groep een groot kunstwerk maken voor aan de muur in kantoor of op de school. Superleuk als je bijvoorbeeld vanuit je werk een uitje hebt. De gang ziet er vanaf die dag beter uit. Al is het resultaat over het algemeen zo goed, dat de kunstwerken al boven menig buro volop in zicht hangen!
Je maakt met elkaar één kunstwerk, waardoor samenwerken wel heel belangrijk is.  Bepaal samen een thema ( het jubileum, die geweldige kantoorgrap die nóg leuk is..), en daarna kan iedereen op een eigen paneel zijn of haar onderdeel verder uitwerken.  Al moet het wel blijven aansluiten op de ander… Een perfecte uitdaging met gezelligheid, creativiteit en actie.

Wij kunnen de workshop Creatief Teamwork op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 30,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 16,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 2 uur

Creatief Teamwork, offerte op maat

De workshop Creatief Teamwork is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de workshop Creatief Teamwork willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options