Graffiti workshop

Graffiti workshop

Graffiti workshopHelemaal in pak een nieuw logo voor uw bedrijf laten maken door uw eigen personeel tijdens deze Graffiti workshop? Want wie kent uw bedrijf nu beter dan uw eigen medewerkers. Het mag natuurlijk ook gewoon iets anders zijn, als u wilt kunt u zelf een eigen thema aandragen. Deze workshop is geschikt als bedrijfsuitje, personeelsuitje, familie-uitje of vrijgezellenuitje. De deelnemers duiken in de onbekende wereld van graffiti en straatkunst. Ze krijgen les in het ontwerpen van letters, het omgaan met spuitbussen en maken uiteindelijk hun eigen graffitikunstwerk.

Graffiti workshop resultaat

De deelnemers gaan in eerste instantie aan de slag met voorbeelden van graffiti en straatkunst om zo inspiratie op te doen voor hun eigen ontwerp. Ze kunnen daarna individueel aan de slag of zich samen inzetten voor het maken van één groot graffitikunstwerk. Tevens krijgen ze les in spuittechnieken, kleurgebruik, het maken van sjablonen. Speciale aandacht gaat uit naar het ontwerpen van letters. Dit vormt namelijk de kern van de graffitikunst.

Wij kunnen de Expeditie Robinson op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 30,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 23,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 16,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 14,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Graffiti workshop, offerte op maat

De Graffiti workshop is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Graffiti workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options