IJssculpturen maken workshop

IJssculpturen maken workshop

IJssculpturen maken workshopEen van de leukste activiteiten is wel de workshop IJssculpturen maken voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje. In tweetallen gaat u aan de slag met het kiezen van een thema en het maken van een ontwerp. De docent geeft uitleg over de verschillende technieken en zal een korte demonstratie geven. De handschoenen worden aangedaan waarna het echte werk kan beginnen en gaan jullie, met een bijtel in de hand, het ijsblok bewerken. Na afloop zal de jury het mooiste sculptuur kiezen en zullen de winnaars hun eeuwige roem vergaren.

Wij kunnen de workshop IJssculpturen maken op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. Het is mogelijk de workshop binnen te verzorgen, echter zal er erg veel water op de grond komen. Wij raden aan de workshop buiten te laten plaatsvinden.

Prijs:
vanaf 15 personen € 36,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 32,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 27,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 25,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

IJssculpturen maken, offerte op maat

De workshop IJssculpturen maken is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de workshop IJssculpturen maken willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options