Karikatuur tekenen workshop

Karikatuur tekenen workshop

Karikatuur tekenen workshopHeeft u zin om een middag te lachen? Kies dan voor de Karikatuur tekenen workshop. Bekijk uw vrienden, collega’s of familie eens op een geheel andere manier. Onze docent leert u tips en trucks om een hilarische tekening te maken van een van uw mede cursisten. Deze workshop is een aanrader voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes en familie uitjes. Teken ervaring is niet noodzakelijk, humor wel. Natuurlijk mag u het eindresultaat mee naar huis nemen.

Wij kunnen de workshop Karikatuur tekenen op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De workshop kan zowel binnen als buiten, met mooi weer, worden georganiseerd.

Prijs:
vanaf 15 personen € 30,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 16,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 2 uur

Karikatuur tekenen, offerte op maat

De workshop Karikatuur tekenen is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de workshop Karikatuur tekenen willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*