Kunstjutten

Kunstjutten workshopKunstjutten workshop

Kunstjutten is een te gekke workshop waarbij u een eigen kunstwerk gaat maken van materialen die u eerst op het strand zelf gaat zoeken. De workshop Kunstjutten start daarom met een heerlijke wandeling over het strand waar u zelf materialen verzameld die u bij het maken van uw eigen kunstwerk wilt gebruiken. Er zijn vele dingen te vinden op het strand die kunnen worden omgezet naar waar kunstwerk. Nadat de emmers en zakken zijn gevuld wordt er verzameld bij het strandpaviljoen waar jullie het kunstwerk zullen maken.
Het kunstwerk kan zowel individueel als in teamverband worden gemaakt. Natuurlijk is het erg leuk een eigen thema als uitgangspunt te nemen waardoor deze opdracht ook uitermate geschikt is als Teambuilding activiteit.

Wij kunnen de workshop Kunstjutten op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. Erg leuk is om deze workshop bij het strand te laten plaatsvinden.

Prijs:
vanaf 15 personen € 23,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 17,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 11,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 10,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 2 uur

Kunstjutten, offerte op maat

De workshop Kunstjutten is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de workshop Kunstjutten willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*