Maskers maken workshop

 

 

Maskers maken workshop

Maskers maken workshopVoor de workshop maskers maken hebben we 2 opties. Maskers maken van gips en kant en klare witte maskers van plastic versieren. Bent u niet bang voor een beetje Gips dan is het erg leuk om de maskers zelf te maken. Maskers bestaan al heel lang zoals de versierden gezichten van de jagers uit de steentijd, van Egyptische mummies en Griekse acteurs tot de acteurs van nu. Overal ter wereld worden nu ook nog maskers gedragen tijdens festivals. U kunt zelf een thema kiezen of de deelnemers hun geheel vrij laten in hun creativiteit.

Wij kunnen de workshop Maskers maken op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De workshop is zowel binnen als buiten, met mooi weer, te verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 30,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 16,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 2 uur

Maskers maken, offerte op maat

De workshop Maskers maken is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de workshop Maskers maken willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*