Mega vlieger bouwen

Mega vlieger bouwen workshop

Mega vlieger bouwen workshopMega vlieger bouwen tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje. Tijdens deze workshop wordt u getest op uw communicatie, creativiteit en teamwork. In groepjes wordt er samen een vlieger ontworpen en gebouwd. Binnen de teams worden de taken verdeeld zodat iedereen een bijdrage levert aan het eindresultaat.
Per groepje kunt u eerst uw eigen vlieger oplaten en kijken of u deze hoog in de lucht krijgt. Daarna worden de vliegers een elkaar gemaakt zodat er een Mega vlieger ontstaat. Hoe groot deze wordt is afhankelijk van het aantal deelnemers van de workshop.

Wij kunnen de workshop Mega vlieger bouwen op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. Het leukste is natuurlijk als er voldoende wind staat de vlieger op te laten. Aan het strand is de kans het grootste op voldoende wind.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 20,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 14,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 11,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 2 uur

Mega vlieger bouwen, offerte op maat

Mega Vlieger bouwen is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de workshop Mega vlieger bouwen willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*