Schilderen in het donker workshop

Schilderen in het donker workshop

Schilderen in het donker workshopSchilderen in het Donker is een leuke Creatieve Workshop waarbij u een eigen schilderij maakt in het donker. U start met het bedenken en schetsen van een ontwerp waarna u aan de slag gaat met gewone en Glow in The Dark verf. Door het gebruik van deze verf licht uw kunstwerk mooi op in de schemering. Om het spannend te maken wordt er gewerkt in een verduisterde ruimte waar uw werk ook al direct goed zichtbaar wordt.
Na afloop neemt u uw werk mee om ook thuis te kunnen genieten van uw kunstwerk.

Wij kunnen de workshop Schilderen in het Donker op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De ruimte waarin de workshop plaatsvind moet wel te verduisteren zijn.

Prijs:
vanaf 15 personen € 30,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 16,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 2 uur

Schilderen in het Donker, offerte op maat

De workshop Schilderen in het Donker is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de workshop Schilderen in het Donker willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*